Vedlegg og filer lansert

send-large-files-icon

Vedlegg

Vedlegg

Vi har lansert mulighet for å laste opp filer og vedlegg, find og så linke disse filene til fakturaer og tilbud som sendes ut. Det er ingen begrensninger på hvor mange filer du kan sende med en faktura / tilbud!

Hele prosessen har vi prøvd å gjøre så enkel som mulig. Du klikker på “ny faktura” på vanlig måte, viagra sale og ser en ny “boks” til høyre (under der du velger kunde). Der har du mulighet til å laste opp en ny fil fra din datamaskin, pharm eller velge et vedlegg du allerede har lastet opp.

Når kunden så mottar email fra deg med varsling om ny faktura, kan han se vedleggene på en egen side på Fakturaportalen. Kunden kan så laste ned vedleggene til sin datamaskin.

På kladder også

Når du lagrer en faktura som en kladd, og har lagt til et vedlegg, vil også dette vedlegge komme opp når du skal jobbe videre med fakuraen din. Da kan du legge til flere vedlegg, eller slette de du ikke trengte likevel.

Det kommer mer

Vi jobber videre med å integrere vedlegg og filer i andre deler av FakturaNett! Snart kommer også mulighet til å koble filer til bestemte kunder. Da har man mulighet til å for eksempel lagre avtaler og prislister på en kunde, for å bedre oppfølgingen.

En god grunn til oppgradering

Vedlegg og filer har vi valgt å inkludere i pakkene Gull og Sølv, men ikke i Gratisversjonen. Grunnen til det er at vi har kostnader med å ha lagringsplass i “skyen”, og med den sikkerheten som er nødvendig. Med våre rimelige priser i bunn, er dette nok en god grunn til å vurdere oppgradering til en av betalversjonene.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest