Hva skjer hos oss?

AboutUs1_edit

Nyheter fra FakturaNett.noHva skjer hos FakturaNett?

Nå er det lettere å holde seg oppdatert på hva vi jobber med i FakturaNett! Vi kommer til å legge ut nyheter, clinic tips til bruk av programmet, order hva vi jobber med og hva vi tenker om utviklingen av programmet fremover. Vårt mål er at FakturaNett skal bli et levende “samfunn” av bedrifter, som i fellesskap kan spire og gro og utvikle seg. Vi har Småbedriftsskolen for artikler om regnskap, det å drive firma, oppstart av firma, spare og tjene penger, anbefalinger fra oss i FakturaNett, og andre nyttige ting en småbedriftseier kan ha god nytte av.

Vi vil høre fra deg!

Denne delen av FakturaNett tar for seg bruken av programmet i seg selv. Vi får ofte spørsmål om diverse funksjoner våre kunder lurer på om vi skal lage, og vi setter stor pris på innspill! Ikke minst på hvordan vi kan gjøre hverdagen lettere. Så har du et innspill til oss, ta kontakt: kundeservice@fakturanet.no. Vi er stolte av at vi har (vanligvis) meget rask responstid!

Vi håper du som bruker av FakturaNett.no vil få god nytte av disse sidene, og ønsker alle sammen lykke til med businessen!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest