GRATIS inkasso for deg!

pexels-cottonbro-3943715

Svea_finans_logo

Vet du at om du lar Svea Finans gjøre inkassoarbeidet for deg, så betaler du absolutt ingen ting – det er helt GRATIS! Dette med et eneste unntak, og det er om saken går så langt at man velger å kjøre den rettslig. Da påløper såkalt rettsgebyr.

Det betyr at mens du konsentrerer deg om din kjernevirksomhet, som er å jobbe og fakturere så tar Svea Finans seg av å hente inn pengene for deg.

Norsk næringsliv taper årlig betydelige beløp på dårlige betalere. Svea Finans har en aktiv inkassotjeneste som effektivt motiverer til betaling på et tidlig tidspunkt.

Økning i inkassosaker

I følge en artikkel i DinSide (25.09.2013), mottok inkassoselskapene 3,3 millioner nye saker bare i først halvår 2013. Dette er en økning på hele 8,6% sammenlignet med 2012. Totalt utgjorde dette 66,8 milliarder kroner i ubetalte regninger. Samtidig er det i følge DinSide verdt å merke seg at en stor andel av de nye inkassosakene ble avsluttet tidlig i prosessen, etter utsendt inkassovarsel, nærmere bestemt 33 prosent av kravene.

Dette viser at inkasso er et viktig og nødvendig tiltak for å få inn utestående penger fra dårlig betalere. Jo lenger du venter å starte med inkassoprosessen, jo lenger tid tar det før du får pengene dine!

Svea Finans har utarbeidet effektive rutiner for å maksimere antallet oppgjorte inkassosaker for deg, og benytter seg av kredittopplysning, kravbrev, telefoner, informasjon fra sin database, samt utstrakt bruk av rettsapparatet. Alt for å sikre at du skal få de pengene du har krav på.

Målsettingen med et samarbeid med Svea Finans er å redusere dine kundetap og få en effektiv kredittid. Videre er det et viktig poeng at du reduserer de administrative kostnadene ved å hente inn pengene.

Velg rett inkassopartner

Når du skal velge en partner for inkasso, er det noen punkter som er veldig viktig å se på:

• Høy løsningsgrad (altså at de fleste sakene løses for deg).

• Forbedret likviditet ved at du får pengene du har krav på.

• Frigjorte ressurser, slik at du kan bruke tiden på å jobbe i stedet for administrativ oppfølging.

• Reduksjon av tap.

• Informasjon og rådgivning fra din partner.

• Kontroll på utestående fordringer via webløsning slik at du hvor som helst og når som helst kan logge deg inn og se status på alle dine saker.

• Ingen årsavgift eller skjulte kostnader. Tjenesten skal være helt GRATIS for deg. Det er din kunde som ikke betaler, som belastes alle kostnader.

Til sist et tips som bidrar til at DU får mindre inkassosaker: Dersom du kredittsjekker dine kunder jevnlig, vil du kunne få vite hvem som potensielt ikke betaler FØR du begynner å selge til dem.

FakturaNett.no har meget gunstige kredittsjekker som du kan benytte.

Se mer om det her: kredittsjekk din kunde, eller ta kontakt med Svea Finans her.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest