Småbedriftsskolen

Småbedriftsskolen er plassen for deg som skal starte egen bedrift!

Her vil du etter hvert kunne finne en fyldig artikkelsamling, med nyttige tips og god info til deg som bedriftseier. Tematikken kan variere, fra spesifikke problemer og utfordringer, til gjennomgang av grunnleggende ting en bedrift kommer borti i sin virksomhet. Kanskje er du helt nystartet, og lurer på hva du skal gjøre nå? Eller kanskje du har hauger med erfaring og lang fartstid. Uansett, målet er å fylle på med tips og info som de fleste kan finne interessant.

Vår nyeste artikkel

Siste artikler

Min epost kommer ikke frem til mottaker
Tips og nyheter

Min faktura på epost kommer ikke frem til mottaker

Vi får av og til spørsmål til vår kundeservice om faktura på epost som ikke kommer frem til mottakeren, og hva som kan være feil. Vi har samlet noen av årsakene til dette under, og hva du kan gjøre for å redusere problemet.

Les mer »
Regnskap

6 tips for å unngå tvangsmulkt

I 2017 fikk næringsdrivende i Norge 1 milliard kroner i tvangsmulkt fra skatteetaten. De største beløpene ble gitt på grunn av for sent innlevert skattemelding for formue og inntektsskatt, og skattemelding for merverdiavgift. Om du ikke leverer skattemeldingene innen de ulike fristene kan skattekontoret ilegge selskapet ditt en tvangsmulkt på inntil 1.130 kroner per dag

Les mer »
Anbefalinger

Kassakreditt på få minutter ved hjelp av ny teknologi

Flere finansinstitusjoner tilbyr lån i form av kassakreditt, der du som kunde bestemmer hvor mye du til enhver tid ønsker å benytte. Med Business Credit får du innvilget kassakreditt både med og uten sikkerhet. For at dette skal gå enkelt i en travel hverdag, har FakturaNett sin samarbeidspartner, Svea Finans som en av de første i markedet, nå opprettet en søknadsprosess som foregår helt digitalt.

Les mer »
Finans

Høysesong for fakturasvindel!

Sommermånedene er høysesong for fakturasvindel Mange spekulerer i at sjefen er på ferie, og at sommervikaren av uvitenhet godkjenner én faktura for mye. Men det er mulig både å komme seg ut av uføret, og unngå å bli lurt. Mange har dessverre tapt betydelige beløp til internasjonale bedragere. Økt bruk av Internett og e-post har ført

Les mer »
Spar Penger

Opprett bedriftskonto – spar tid og penger

Når en småbedrift skal velge bank, er det mange grunner som er viktige å ta hensyn til. Mange nyetablerte bedrifter og enkeltpersonforetak går i fella med å benytte sin privatkonto til bedriftsformål. Ikke bland sammen din næringsvirksomhets økonomi og din privatøkonomi, sier Skatteetaten. Det kan bli dyrt å rydde opp – etterpå. Småbedriftsskolen har derfor laget

Les mer »
Utviklingsblog

Vinneren ble Lena fra Bjørkelangen Blomster

Den glade vinner av vår iPad mini julekonkurranse ble en fornøyd FakturaNett.no kunde, Lena Østby fra Bjørkelangen Blomster. I forbindelse med overrekkelsen av iPaden til Lena Østby stilte vi henne noen spørsmål om hennes erfaringer med bruk av FakturaNett.no. Kan du fortelle FakturaNett.no sine andre kunder og lesere litt om deg selv og bedriften din?

Les mer »

FakturaNett gjør det enkelt for små og store bedrifter å lage fakturaer. Siden starten i 2006 har vi produsert over 450.000 fakturaer, og vi har over 17.000 kunder registrert.

© Invoice Club AS

Made with ❤ in Norway