Gjør det enkelt for regnskapsføreren din!

Gjør det enklere

De fleste nystartede og mindre selskapene er flinke og kostnadsbevisste.

Gjør det enklere

Dermed har man fokus på kostnadene på telefoni, drivstoff, lokaler, regnskap, fakturering etc. Dette er også en av grunnene til at så mange velger FakturaNett. Nettopp for at det er gratis og enkelt å bruke.

Etterhvert som selskapene vokser blir behovet for administrativ bistand større. Man trenger en regnskapsfører som tar seg av mye av dette. Mange regnskapskontor vil da ta hånd om alle prosessene fra fakturering til bokføring og oppfølging av disse.

FakturaNett opplever ofte at kundene vil fortsette å fakturere selv for å ha kontroll og oversikt over hva som skal faktureres og for å følge opp mot sine kunder. Samtidig som man vil sette bort regnskapet til et regnskapskontor.

Regnskapsførerportal

Derfor har FakturaNett en egen regnskapsførerportal. Det gjør at du som kunde kan fakturere når du vil og fra hvor du vil. Du kan også som før, når som helst gå inn og se status på dine fakturaer. Din regnskapsfører kan gå inn og hente og se dine fakturaer når han vil og fra hvor han vil. Dere trenger ikke en gang sitte i samme by.

Dermed oppnår du både fleksibilitet i administrasjonen din, og rimeligere fakturering fordi du gjør det selv. Skulle du alikevel la regnskapsfører fakturere for deg, er det samme fordelene med å fortsette med FakturaNett. Da kan du nemlig gå inn og se på alle fakturaer, når de er sendt og status på disse via nettet.

Så uansett, vil FakturaNett gi deg et godt samspill med deg og din regnskapsfører!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest