Om oss

FakturaNett.no ble  etablert i 2006,   og har en stadig økende brukergruppe blant SMB bedrifter og enkeltmannsforetak i Norge. Løsningen er utviklet av Jan Lindvaag som i tillegg til å være en internasjonalt annerkjent musikkprodusent og låtskriver også har jobbet med IT og utvikling. Lindvaag fikk ideen til FakturaNett.no basert på at han etter søk i markedet sommeren 2006 ikke fant noen løsning som kunne tilfredsstille hans egne krav til brukervennlighet, pris og innhold. Utviklingen av FakturaNett startet på høsten samme år.

 Til å utvikle løsningen videre og lansere den internasjonalt, har Lindvaag gått i partnerskap med gründerveteranene Willy G. Hernes og Vegard Strand.

Hernes er en internasjonal foretningsutvikler med mange års erfaring fra internasjonalt salg/markedsføring, etableringer og forretningsutvikling. Han var tidligere Markedsdirektør og Eksportsjef i Dyno Industrier, samt Markedssjef i Cresco Finans.

Strand er også en internasjonal leder og forretningsutvikler og har ledet, gründet og utviklet en rekke bedrifter internasjonalt. Strand er også en av 3 personer som i 1991 utgjorde kjerneteamet i å ta frem den suksessfulle ERP løsningen Visma Business. Hernes og Strand er tilsammen driverne bak  UT prosjektet  som siden 2005 har bistått over 50 selskaper i sin internasjonale ekspansjon.

Også et viktig medlem av teamet er Ketil Inderberg. Ketil er autorisert regnskapsfører og har lang erfaring med regnskap for bedrifter av både ulik størrelse og bransje. Han jobber til daglig i  Skandi Regnskap AS , hvor han også er eier. Ketil har vært med i oppstart av flere type bedrifter og innehar også en del styreverv i ulike bedrifter.

Du trenger ikke å legge inn betalingskort for å teste!