Selg fakturaen din!

moneystorm

Fakturere i dag, pengene i morgen …er det mulig?
Hvis du har fakturert kunden din og samtidig skulle hatt pengene fra faktureringen før forfall er det mulig å ta kontakt med en finansinstitusjon som tilbyr seg å kjøpe din faktura. Da kan du få pengene raskt på konto!

Mange bedrifter sliter i dag med å betale sine egne regninger og er derfor helt avhengig av at deres kunder betaler så raskt som mulig. Dette er noe som stresser en ellers hektisk hverdag for mange. På toppen av det hele kan det fort bli dyrt om man betaler regningene sine for sent slik at renter og purregebyrer påløper. Det er dårlig butikk!

Velger du å selge din faktura vil du faktisk kunne få hele fakturabeløpet (fratrukket en mindre provisjon) på konto allerede i morgen. Det har flere fordeler. Den mest åpenbare er selvsagt at du da er i stand til å betale dine regninger i tide, og slipper kostnadene med for sen betaling. Og hvis du kan betale dine leverandører umiddelbart er det mange som vil kunne gi deg kontantrabatt eller andre avtaler om gunstige innkjøp.

Klikk her for å sende inn søknad i dag!

Det tar kun et par tastetrykk.

Hva må til for å selge fakturaen din? Se video!

Det gir deg også mindre administrasjon rundt oppfølging av kundene og mer tid til å gjøre det du egentlig skal bruke tiden på, nemlig jobbe og fakturere. Din finanspartner vil ta seg av både kredittsjekk, purring og oppfølging. Og ikke minst, er det finanspartneren som tar risikoen om kunden din ikke betaler.

NB! Vi snakker ikke “Factoring” her, men at du kan selge enkeltfakturaer.

Så det er mange gode grunner til å vurdere salg av faktura for å få en bedre økonomi, og pengene raskt på konto.

Svea_finans_logo

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest