Kassakreditt på få minutter ved hjelp av ny teknologi

Flere finansinstitusjoner tilbyr lån i form av kassakreditt, der du som kunde bestemmer hvor mye du til enhver tid ønsker å benytte. Med Business Credit får du innvilget kassakreditt både med og uten sikkerhet. For at dette skal gå enkelt i en travel hverdag, har FakturaNett sin samarbeidspartner, Svea Finans som en av de første i markedet, nå opprettet en søknadsprosess som foregår helt digitalt.
Svea Finans Business Credit

Vi leser mye om at finansnæringen er inne i en digital revolusjon. Dette gjør at flere og flere oppgaver ivaretas av en såkalt robot. En robot er et dataprogram som er satt til å levere en tjeneste og løse problemer. Dette kan f.eks. være lånesøknader. Fordi en robot er så effektiv og at den vil prøve å etterligne en menneskelig hjerne (såkalt kunstig intelligens, eller “AI”), vil det komme mange nye tjenester som vil komme kundene til gode. Og det betyr at behandlingstid på f.eks. søknader blir nesten helt borte. 

Hvis vi ser konkret på behovene til en liten bedrift, så er det mange som har behov for penger i en overgangsperiode. Da er det viktig å søke om finansiering til en anerkjent aktør, samt en som dekker ditt behov enten du er et aksjeselskap (AS) eller et enkeltpersonforetak (EPF). Ofte er det omfattende å søke om dette og det tar lang tid å få svar. Videre er det ofte mye papirer involvert før du får pengene på din konto.

Flere finansinstitusjoner tilbyr lån i form av kassakreditt, der du som kunde bestemmer hvor mye du til enhver tid ønsker å benytte. Med Business Credit får du innvilget kassakreditt både med og uten sikkerhet. For at dette skal gå enkelt i en travel hverdag, har FakturaNett sin samarbeidspartner, Svea Finans som en av de første i markedet, nå opprettet en søknadsprosess som foregår helt digitalt. Du søker da på nett og får svar på få minutter. Da kreves hverken forretningsplan eller finansielle rapporter fra deg. Du vil normalt betale en lav månedlig sum for å ha tilgang til tjenesten, og kun renter på det du bruker. 

Det at alt skjer digitalt er kostnadsbesparende, noe som skal komme kundene til gode. Da det finnes en rekke enkeltpersonforetak i Norge, et det viktig at både bedrifter og enkeltpersonforetak skal kunne søke og få nødvendig finansiering.

For å se mer om hvordan dette virker i praksis, klikk her!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest