Kredittsjekk Din Kunde

healthcare_banner

healthcare_bannerKredittsjekk av kunder er viktig for å sikre at man ikke taper penger på dårlige betalere.
I Norge har det aldri vært flere dårlige betalere, og stadig flere bedrifter må tapsføre krav på grunn av dårlige betalere.

Derfor tilbyr vi i FakturaNett i samarbeid med Svea Finans og Bisnode   (tidligere Soliditet), deg som er kunde av oss, muligheten til å kredittsjekke dine bedrifts -og organisasjonskunder FØR du sender dem et tilbud, gjør en avtale og fakturerer. Vi vil selvsagt også i løpet av året lansere kredittsjekk av privatpersoner.

Det endrer seg

Kredittsjekk gir deg et bilde på hvordan tilstanden hos kunden er akkurat nå, noe som vi vet endrer seg hele tiden. Derfor er det viktig å huske at man bør gjøre dette med jevne mellomrom. En kredittsjekk er som vi sier «ferskvare», så du bør ikke stole på en som er tatt for flere måneder siden.

Vi ser også en utvikling i gitte bransjer som tilsier at flere vil få problemer med å gjøre opp for seg og at det vil være viktig å kredittsjekke kunden. I følge administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Hovedorganisasjonen Virke (artikkel i e24, den 24.06.2013) så har antall konkurser i varehandelen i løpet av årets tre første måneder økt med 50 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Og husk at en kredittsjekk også gjør at du bruker tiden din på de av kundene dine som betaler for seg og ikke de som ikke kommer til å betale. Med andre ord en lønnsom investering.

Til sist vil vi påpeke at resultatet av kredittsjekken er retningsgivende og at du alltid bør gjøre egne vurderinger i tillegg før du bestemmer utfallet.

Å komme i gang med kredittsjekk er enkelt

Er du allerede kunde  Klikker du her  (du må være innlogget på FakturaNett.no).

Er du ikke kunde Klikker du her og registrerer deg. Dersom du bare skal benytte Kredittsjekk og ikke Fakturaprogrammet, oppretter du bare en GRATIS bruker (første kolonne til kr. 0,-). Dermed er du en kunde hos FakturaNett.no som kan benytte alle våre tjenester (du trenger med andre ord ikke benytte Fakturaprogrammet for å bruke kredittsjekken).

Priser

Antall Pris pr. stk Du betaler kr.  VÅRTILBUD!
1 85,- 85,- Du får 2 stk.
5 75,- 325,- Du får 8 stk.
10 65,- 650,- Du får 15 stk.
50 55,- 2.750,- Du får 65 stk.
Over 50 stk. – ta kontakt for et godt tilbud!

 

 

 

 

 

 

Dermed mener vi å ha gitt deg nok et verktøy for å kunne ha en mer lønnsom hverdag!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest