IT-bransjen trenger folk

Store selskaper kjøper mindre bedrifter og nye tjenester utvikles – med slik vekst trenger bransjen flere dyktige ressurser. Kompetent og tilgjengelige fagspesialister er viktig for bransjens utvikling de nærmeste årene. Det er med andre ord gode tider for selvstendig næringsdrivende og konsulentselskaper innen IT som har ledig kapasitet eller som simpelthen ønsker nye utfordringer.

Det er samtidig viktig å være er klar over at i mange tilfeller leier selskapene inn spesialister fra aktører innen bemanning. Poenget er at rett kompetanse skal finne veien til et prosjekt til rett pris. Dette sikrer at du som tilbyr din kompetanse får den beste jobben og at selskapet får den beste kompetansen.

Adecco Information Technology (Adecco IT) er en av verdens største tilbydere innen bemanning og tilbyr spesialkompetanse innen IT i ditt marked. Et oppdrag gjennom Adecco IT åpner for mange nye muligheter i form av spennende prosjekter, cure personlig og faglig utvikling, search stor variasjon i arbeidsoppgaver og fleksibilitet.

Adecco IT har en bred kontaktflate i markedet som kommer deg som konsulent til gode. De har til enhver tid mange spennende oppdrag å tilby, search enten du er selvstendig næringsdrivende, driver egen konsulentvirksomhet eller er nyutdannet og ønsker erfaring for å bli mer attraktiv i markedet. Med hvert nye oppdrag tilegner du deg nyttig erfaring og kompetanse som bringer deg fremover. Intensiv læring styrker dine muligheter for stadig større utfordringer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest